Black Friday 2017 – Spabad till jul

Kampanjen är avslutad!

Efter två dygn av härligt tryck och entusiasm från såväl befintliga som nya kunder lyfter vi hatten och tackar för årets upplaga av Black Friday. Den kraftiga strömmen besökare vid midnatt mellan torsdag och fredag gjorde att prisuppdateringen tog längre tid än väntat.

Till er som begärt offert, kom ihåg att vi behöver ha din accept senast måndag kl 16.00 (Svensk tid) för att du skall få ta del av erbjudandet. Vi skickar vår beställning till vår leverantör så snart betalning är mottagen och vi kontaktar alltid dig för att bekräfta dina val. Har du fortfarande inte fått din offert ber vi om lite tålamod. Har du inte fått din offert innan måndag kl 10.00 ber vi dig ta kontakt med oss omgående.

Vi har ett par fall av tekniska problem under kampanjens gång, speciellt natten till lördag då delar av hemsidan blev otillgängliga på grund av en automatisk systemuppdatering. Om du haft problem med köp eller offertförfrågan via hemsida eller annan kontakt med oss vill vi gärna få återkoppling på detta.

Vad händer nu?

Förhoppningsvis har allt gått precis som det ska och då ber vi dig logga in på ditt konto och kontrollera att dina uppgifter är korrekta.

Så snart som möjligt kommer vi att kontakta dig för att bekräfta att de val vi registrerat överensstämmer med dina önskemål. Det är alltid önskvärt att ta detta per telefon då vi samtidigt snabbt kan svara på eventuella frågor eller funderingar.

Vi skickar beställningar löpande till vår leverantör allt eftersom vi bekräftat betalningar. Starline utlovar 4 vekors leveranstid oavsett säsong. Av förklarliga skäl kan vi inte garantera att du får hem ditt spabad på fyra veckor på grund av beläggning hos fraktbolagen inför jul. Vi kommer i den mån det är lämpligt leverera direkt till dig med egen bil för att så många som möjligt skall få bada på julafton.

Förberedelser på plats

För att så snabbt som möjligt kunna njuta av ditt nya spabad behöver du bereda plats. Samtliga spabad är skyddade undertill med en platta i PVC. En dränerad grusbädd eller annat icke organiskt underlag är att föredra. Är det brist på tid kan du placera karet på nästan vilket underlag som helst förutsatt att det är plant, jämnt fördelat längs spabadets undersida och att underlaget kan bära vikten av ett vattenfyllt spabad plus badande.

Leverans

Leverans sker till tomtgräns eller närmast plats på farbar väg och åkaren behöver din hjälp med lossning. Vi kan inte garantera att alla lastbilar har bakgavellyft. Du ansvarar själv för att spabadet placeras där du vill ha det samt lösning för att frakta spabadet dit. Önskar du en mer komplett service med lossning och installation ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt för tillgänglighet och pris. Vi kan aldrig garantera tillgången på fraktlösningar eller hantverkare i din region men vi skall sjävklart göra allt vi kan för att hjälpa dig i mål.

Inkoppling

Elinstallation skall utföras av godkänd elektriker. Vi rekommenderar 3 x 16A strömmatning till alla Starline Spabad och samtliga spabad är förhandskonfigurerade för detta.

Sanitär Säkerhet

Alla bad från Starline är testade i full drift under 48 timmar för att säkerställa att varje bad är helt felfritt vid leverans. Även om spabaden fylls med nytt vatten inför varje test kan vi inte garantera 100% renhet i slangar och munstycken. Det sista vi önskar är legionellabakterier i vattnet.

Vi är återförsäljare för Wendt och Sørensen i Danmark och dem har satt ihop en hemsida för spaägare och hur man på bästa sätt använder deras produkter. Se till att följa guiden för nytt spa och du är garanterad det bästa vattnet du kan få.

Guide: Nytt Spabad

–> Länk till SpaCare

Sidan är precis nytillverkad och finns ännu bara på danska men kommer på Svenska så snart som möjligt.

Kontrollera dina uppgifter

Varukorg

loader