Kostnadsfri rådgivning och offert inför ny pool

Vintern har precis anlänt och för många börjar det bli dags att planera vårens trädgårdsdrömmar. Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning och vi lämnar offert inför ny pool inom 48 timmar. Om du vill njuta av din pool hela sommaren är det hög tid att starta bearbetningen nu. Att bygga pool i sig är inte speciellt svårt men att välja rätt i djungeln av alla tillval kan vara en mardröm och i vissa kommuner krävs dessutom bygg- eller marklov. Vi guidar dig genom hela processen och bistår med den hjälp du behöver. I de fall du väljer oss som leverantör kan vi leverera hela poolen som en komplett produkt.

“Vår rådgivning är alltid kostnadsfri”

Vi vill självklart leverera din vardagsjuvel. För oss är det viktigt att du får den pool och utrustning som är rätt för dig även om detta ibland kan betyda att vi rekommenderar andra aktörer.

Vi har inga standardlösningar och varje projekt är unikt. Vi gör alltid fulla beräkningar på allt från vattenflöden och rörstorlekar till arkitektbestämd belysning. Med oss får du alltid en slutprodukt som är helt anpassad efter dina önskemål och ditt ändamål.

Eftersom vi är en totalleverantör kan vi leverera alla önskade detaljer kring ditt poolbygge. Vi har ett brett kontaktnät inom markentreprenad, el och VVS där vi kan rekommendera dig aktörer i ditt område. Vi har dessutom egna dedikerade Renolit-certifierade poolbyggare som kan svetsa liner. Detta säkerställer kvalitet på vårt hantverk och flexibilitet kring din installation.

När du begär offert inför ny pool kan du alltid räkna med tydliga offerter. Vi genomför normalt en kortare intervju för att ta reda på mer om ditt projekt och dina visioner och med ditt framtida poolägande. På så sätt kan vi med större precision sy samman paket baserat på dina förutsättningar.

NordenPoolen

Unik självbärande poolstomme

Vår poolstomme klarar i princip allt! NordenPoolen poolstomme är en modulutvecklad poolstomme som är självbärande och samtidigt fritt formbar. Med vår stomme kan vi producera alla tänkbara konturer och vinklar och detta gäller självklart även invändiga delar såsom öar, trappor, bänkar och soldäck. Eftersom stommen är självbärande passar den utmärkt till sluttningstomter där delar av poolen placeras ovan mark. Poolstommen är tillverkad i hela 2 mm tjock Magnelis och har korrisionsklass C5.

“Begreppet omöjligt finns inte, det tar eventuellt lite längre tid att lösa.”

Eftersom vi designat vår egen poolstomme från grunden kan vi även anpassa eller konstruera nya detaljer för att passa in i just ditt projekt. På samma sätt som vi lägger ribban för flexibilitet på högsta nivå för oss själva vänder vi samma mynt mot våra leverantörer.

Exempel ur verkligheten på vår ambition

När Ruin Retreat begärde offert inför ny pool hos oss stod det snabbt klart att vi behövde vara väldigt flexibla med vår installation. Kravet var att färdigställa pooldäck runt poolen innan poolens insida var klar. Efter några mindre designändringar bland våra leverantörers produkter kunde vi möta det nya kravet och avsluta projektet inom avtalad tid. Kunden betalade inget extra för vår service och vår vinst blir utvidgad flexibilitet. Ingreppet gör att du exempelvis kan gjuta ett komplett betongdäck runt poolen samtidigt som betongformen fästs i vår stomme. En unik och smidig lösning för att skapa moderna avslut med skvalpskyddande överhäng och homogent resultat. Detta skapar dessutom ytterligare ett led av flexibilitet i ditt projekt gällande resurshantering samtidigt som vår risk för stopptid minimeras.

Starline Kompositpooler, Lamellskydd och Spabad

Starline Kompositpooler, Lamellskydd och Spabad

Bortsett från vår egen stomme är vi precis i färd med att lansera kompositpooler från Starline. Detta är i princip nyckelfärdiga pooler för placering i mark. Vi tillhandahåller Starlines kompletta sortiment av Kompositpooler, Lamellskydd och Spabad.

NordenPool aquaVision®

Låt din pool ta hand om dig, inte tvärt om

Det är ingen hemlighet att en pool kräver både underhåll och skötsel. Vattnet måste kontrolleras och justeras regelbundet för att hållas hygieniskt men samtidigt inte vara skadligt eller irriterande. Reningsverket behöver rengöras, vattnet fyllas på…

aquaVision® är ett koncept som tar hand om allt detta för dig medan du tillsammans med familj och vänner njuter av att bada i kristallklart vatten.

Klassledande leverantörer

Tyskt hantverk

Som komplement till våra pooler är vi ensamma i Norden om att kunna erbjuda Behncke och Fluvo till privatmarknaden. Behncke är en tysk mycket välkänd sandfilter och värmespecialist med över 2 500 anslutna poolbyggare i Europa. I Sverige hittar du produkter från Behncke under huven på i princip alla offentliga badanläggningar och de produkter vi säljer är anpassade för privata pooler.

Fluvo är en högt aktad tysk leverantör av jetswim, innovativ belysning och vattenattraktioner. Om du någon gång sett ett vattenfall som liknar en Cobra vet du precis vad detta handlar om. Även produkter från Fluvo är vida installerade i svenska offentliga badanläggningar. Detta är något vi ser som en borgen för den kvalitet både Behncke och Fluvo levererar. Både Behncke och Fluvo handtillverkar sina detaljer i egna fabriker i södra Tyskland.

Offert inför ny pool

I formuläret här nedan kan du begära offert direkt. En offert kostar inget att fråga och du binder dig inte till något köp.

Varukorg

loader