Lamellskydd på köpet!

Årets kanske bästa erbjudande på pool är här!

Under hela 2018 bjuder vi på ett Roldeck lamellskydd i samband med köp av en Starline Monoblock kompositpool – oavsett modell. För de större modellerna innebär detta ett mervärde på smått galna 200 000 kr.

Roldeck lamellskydd
En pool behöver vara säker för såväl barn som vuxna. Roldeck lamellskydd är godkända enligt fransk standard och är dessutom väl isolerande.

Lamellskyddet som erbjuds är givetvis helautomatiskt inklusive invändig rullmotor, kontrollbox, installation och all nödvändig utrustning. Lamellerna i erbjudandet är tillverkade i Solabsorberande PVC. Vill du byta till andra lameller i t ex hagelklassad polykarbonat betalar du endast mellanskillnaden.

Kompositpoolen levereras helt färdigmonterad och testad i fabrik. Vi har ett flertal modeller att välja mellan där du dessutom själv kan välja RAL-färg på poolen. Du väljer själv vilken sorts utrustning som skall följa med både i och utanför poolen – Pooldetaljer i plast eller rostfritt, jetswim, belysning och reningssystem.

Som enda generalagent i världen har vi exklusiv rätt att välja bort Starlines egna reningssystem och ersätta med vårt eget ur aquaVision med bibehållen systemgaranti. Alla Starline kompositpooler är byggda i Vinylester med livstids garanti på vattentäthet.

Starline glasfiberpool - Starline monoblock nexxt
Bilden visar en smakfull installation av en Starline Monoblock NEXXT. En modernt designad pool där vattenytan når hela vägen upp till golvet och skapar en spegel av vatten.

Erbjudandet gäller samtliga Starline Monoblockmodeller för order avslutad före 31 december 2018 med leverans före 31 mars 2019.

Varukorg

loader