Platssvetsad liner till pool – Alkorplan Touch – Ceramic – Extreme

Vi arbetar uteslutande med platssvetsad liner till pool. Detta innebär att våra montörer formskär och svetsar ihop alla delar på plats inne i poolen. Här råder i princip inga begränsningar på poolen är utformad. Materialet består av minst 1,5 mm tjock armerad PVC-duk som finns i en uppsjö varianter. De vanligast förekommande modellerna i Sverige är Akorplan 2000 och Alkorplan 3000 där 2000 är slätfärgad och 3000 är mönstrad.

 

Alkorplan 3000 Touch – Naturtrogen liner i 6 varianter. Elegance, Sublime, Vanity, Prestige, Authentic & Relax.
Senaste tillskottet från Renolit är Alkorplan Ceramics. Mosaik mönstrad pool som ser ut som mosaik med 10 års garanti!

Eftersom vi gör saker lite annorlunda arbetar vi främst med nya generationen liner som är hela 2 mm tjock och har en naturtrogen struktur med hela 10 års garanti på täthet. Modellerna heter Alkorplan Touch & Alkorplan Ceramics och kallas även 3D liner. Duken är givetvis armerad precis som de vanligare 1,5 mm dukarna och för att resultatet skall bli perfekt svetsar vi litern kant-mot-kant istället för överlapp. Detta gör att du inte får några synliga skarvar och det blir heller ingen kant längs poolbotten där smuts kan samlas. Förutom Touch och Ceramics arbetar vi även med Alkorplan Extreme – en liner som är godkänd att användas tillsammans med djur & växter i t ex biopooler med hela 15 års garanti på täthet.

Lite fler bilder och mer information om platssvetsad liner till pool finner du här.

Inför säsongen 2018 har vi rustat upp rejält. Vi har hela 8 arbetslag som står till förfogande att på kort varsel montera platssvetsad liner i hela Sverige och Norge. Alla våra montörer är utbildade på träningscentret vid Renolitfabriken utanför Barcelona där vi tidigare i år även arrangerade Renolit Masterclass. Vi erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som företag. Är du företagare och intresserad av B2B-avtal kan detta självklart ordnas.

För dig som är riktigt händig och vill göra jobbet själv säljer vi duk och geoduk på rulle – vi kan då inte lämna garanti på något annat än själva materialet.


Begär offert på platssvetsad liner

Är du intresserad av pris på platssvetsad liner för din pool kan du använda formuläret här nedan. Vi kontaktar dig så snart som möjligt och vi kommer gärna på besök med materialprover för att närmare diskutera ditt projekt.


Varukorg

loader