Bred ytskimmer B500 EVO

14.070 kr

Revolutionerande designat breddavlopp med frontladdad korg. Denna unika ytskimmer är helt tillverkad i rostfritt stål och har en design som gör att du helt slipper den normalt obligatoriska inspektionsluckan vid poolområdet.

Tillgänglig som restorder

Prisvinnande design

Detta är en uppdaterad variant av Behncke’s prisvinnande skimmer B500 Slim. B500 slim är ett brett designat breddavlopp som ger mycket högre vattenyta (jämfört med traditionell skimmer) med smarta funktioner som översvämmningskydd, och förberedelse för elektronisk vatteinnivåreglering. Med B500 EVO har Behncke gått ett steg längre. Skimmern har fått en lägre profil utan svanhals och inspektionslucka, alla funktioner är bibehållna och renhållningen sköts nu genom att hela fronten tas ut i form av en elegant rostfri korg.

Säkerhet

Oavsett ösregn, bristande uppmärksamhet eller fallerande automatik. Tack vare den extra anslutningen kan vattenytan aldrig stiga för högt. Breda ytskimmers som denna har lägre tolerans på maximal och minimal höjd. Vid större regnmassor kan vattnet i poolen stiga över bredavloppets övre kant eller i värsta fall ännu högre. Om detta sker försvinner ytreningen helt och ytskimmern kan inte längre samla upp löv och annat som faller i vattnet. Resultatet blir då att skräp istället faller till poolens botten och måste sugas upp med dammsugare eller poolrobot. Går det dessutom för lång tid mellan nedfall och städning kan vattenkvaliteten i poolen rubbas.

Komplettera din ytskimmer med elektronisk vatteinnivåreglering så har du alltid kontroll på din vattennivå. Vattnet kan då aldrig sjunka för lågt eller stiga för högt. Sjunker vattnet för lågt riskerar cirkulationspumpen gå torr och i värsta fall gå sönder. Vi rekommenderar alltid att du installerar ett extra utsug en bit under ytskimmern för att säkerställa att din cirkulationspump aldrig går torr.

Fördelar

  • Mycket högre vattenyta – endast 5 cm under poolkanten!
  • Översvämningsskydd
  • Elektronisk eller mekanisk vattennivåreglering
  • Färskvattenanslutning
  • Handbyggd i Tyskland, helt i rostfritt 316 stål.
  • Tål normal saltklorinering.

Denna artikel är enbart skälva ytskimmern, den frontladdade silkorgen är en separat artikel.

Brand

Behncke GmbH

Öppningens bredd

460 mm

Sugöppning enligt standard

DIN EN 16582

Färskvattenanslutning

3/8"

Flödesmängd

8 – 15 m3/h

Anslutning Cirkulation

2" invändig gänga, 2 1/2" Utvändig gänga

Anslutning överrinning

50 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.