Starline Lugano

148.800 kr

Starline Lugano är ett väldigt rymligt och lyxigt spabad med social design och fantastisk finnish. Med sin runda form och stående panel ser detta spabadet ut som en traditionell badtunna. Sitsarna är placerade i ring, den perfekta formen för socialt umgänge med familj eller vänner.

Nollställ
Artikelnr: 2db82e1ae593 Kategori: Taggar: ,

Starline Lugano

Starline Lugano är ett väldigt rymligt och lyxigt spabad med social design och fantastisk finnish. Med sin runda form och stående panel ser detta spabadet ut som en traditionell badtunna. Sitsarna är placerade i ring, den perfekta formen för socialt umgänge med familj eller vänner.

Alla 6 ergonomiskt designade säten har ett eget unikt och omfattande massagemönster. Med variation av olika munstycken och mönster erbjuder detta spabad allt från lugnt komfortabel massage till mer intensiv massage för hela ryggen.Varje Starline Spabad är utrustat med en rad innovationer för energibesparing, ergonomi och hållbarhet som standard.

Standardutrustning
Standardutrustning

Vattenjetmunstycken i rostfritt stål

Alla spabad från starline är utrustade med vattenjetmunstycken i rostfritt stål i olika mönster. Varje mönster är noggrant planerat med sin egen specifika funktion.

Wi-Fi Styrning

Alla Starline Spabad är utrustade med Wi-Fi som standard. När spabadet länkas till ditt trådlösa nätverk tillsammans med en app kan du styra ditt spabad oavsett var i världen du befinner dig via din telefon.

Filtersystem

För att fortsätta njuta av kristallklart och rent vatten är varje spabad utrustat med ett internt filtersystem. Systemet fungerar med antingen ett eller två filter beroende på modell.

Bottenplugg

När vattnet behöver bytas är det lätt att tömma ut ditt spa genom att öppna bottenpluggen och släppa ut vattnet. Starline rekommenderar att byta vatten 4 gånger per år.

Isolerande lock

Locket kan väljas i flera färger och har en väl tilltagen isolering för minimala värmeförluster. Alla Starline Spabad har isolerande lock som standard.

FSC godkännt Cederträ

Varje spabad är klätt med vacker FSC-märkt cederträpanel från Kanada. Detta betyder att varje spabad garanterar hållbarhet och ansvar för natur och miljö.

Fullisolerade för kallt klimat

Samtliga spabad från Starline är fullisolerade och väldigt energieffektiva. Med fyrdubbel isolering som standard får du maximal behållning av värme till en låg driftskostnad.

Massagepump(ar) / Luftregulator(er) / Flödesregulator(er)

Luftregulatorer ger en försiktig massage med hjälp av luft. Med flödesregulator kan du justera styrkan av vatten och luft i kombination. Med dessa kan du ställa in ditt spabad precis så som du vill ha det.

Kontinuerlig cirkulation

Den dedikerade kontinuerliga cirkulationspumpen garanterar att vattnet alltid renas och hålls fräscht. Cirkulationen är separat och massagepumpen eller pumparna är kopplade till massagemunstyckena.

Ozonrening

För att hålla vattnet friskt och hindra bakteriebildning är alla Starline Spa utrustade med ozonrening. Denna rening sker i samband med vattencirkulationen och enbart när massagepumpen eller pumparna står stilla.

UV-resistent och färgbeständigt skal

Skalet tillverkas i UV-resistent och färgbeständig akryl. Materialet är mycket motståndskraftigt mot repor och är enkelt att göra rent.

RGB LED Belysning

Ändra ljus och atmosfär i ditt spabad precis som du önskar med RGB belysning. Alla Starline spabad har RGB LED belysning som standard med 6 valbara färger.

Hållbar uppvärmning

Alla spabad är utrustade med elektrisk värmare på 3 kW som standard. För den som vill skapa extra hållbarhet och hänsyn mot miljö kan man ansluta spabadet till husets befintliga värmesystem. Detta gör att du kan värma vattnet betydligt snabbare och med betydligt lägre elförbrukning.

Bottenplatta av ABS

Samtliga spabad är skyddade mot smuts och fukt på undersidan med en ABS skyddsplatta.

Brand

Starline Spa

Vikt 380 kg
Dimensioner 96 cm
Skal

, , ,

Panel

, ,

Lock

, ,

Ström

400 V

Säkringsstorlek

3x16A

Effekt Elvärmare

3 kW

Antal Jetmunstycken

33

Antal massagepumpar

1

Luftreglering

2

Vattenreglering

2

Antal Sittplatser

6

Antal Loungers

0

Vattenvolym (l)

1 500

Filtersystem

2 x 5 m²

Tillverkare

Höjd (cm)

96

Vikt (kg)

380

Diameter (cm)

⌀238

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.