Starline Spabad | NordenPool AB

När Premium blir Standard

Listan på mervärde på Starline Spabad och varför kan göras nästan hur lång som helst. Oavsett vilken modell du väljer får du följande.

  • 10 års garanti på skal / 2 års garanti på teknik.
  • Handbyggda och kontrollerade av riktiga personer i Belgien utan kompromiss på material.
  • Panelen är tillverkad av FSC Miljömärkt 18 mm Cederträ från Kanada som aldrig ruttnar.
  • Alla spabad är fullisolerade i klassledande utsträckning.
  • Du får alltid med ett isolerande lock i valfri färg utan pristillägg.
  • WiFi-uppkoppling, rostfria munstycken och RGB belysning är standard.
  • Alla bad levereras med Ozonator för ett renare vatten och samtliga spabad är byggda med Balboa-system.

Modellprogram

Starline Spabad - Fullisolerade Spabad

“CUSTOM MADE”

Starline ger uttrycket en ny dimension

Oavsett modell kan du fritt välja färg på skal, lock och panel utan pristillägg. Du kan till och med få ditt spabad betsat i valfri RAL-färg för exakt matchning till din omgivning.

Exempel här för StarlinePorto

Äkta Cederträpanel

Starline bygger uteslutande sina paneler från 18mm FSC-märkt Kandensiskt Cederträ. Detta ger en karismatisk och lyxig känsla du kan ta på. Träets naturliga oljor gör panelen helt vattentät och motståndskraftig mot all slags väder samtidigt som det ej ruttnar.

De färgade träpanelerna är betsade och förutom i sin naturliga färg levereras dem i varianterna Red Ceder och Greywash. Som komplement kan du få panelerna betsade i valfri RAL-färg och på så sätt exakt matcha ditt spabad till din omgivning.

Ergonomi

Den noggrant beräknade ergonomiska designen säkerställer att det alltid finns en modell som passar dig och dina önskemål. Starline har lagt extra möda på att det skall finnas en bekväm plats i deras spabad för alla kroppstyper.

Konstant vattennivå

För konstant vattennivå oavsett antal badande kan alla spabad från Starline utrustas med overflow system. Systemet har en egen buffertank för temporär lagring av undanträngt vatten där en extern filterenhet används för vattenrening. Denna typ av system är det som normalt används vid offentliga badanläggningar där kraven på vattenkvalitet är betydligt högre.

Varukorg

loader