Vi erbjuder
Kompletta poolpaket
Starline Spabad
Ultramodern poolstyrning
Roldeck Lamellskydd
Exklusiva varumärken
Starline Kompositpooler
Förmånliga villkor
Utbildning, Support & Dimensionering
Fluvo belysning och attraktioner

NordenPool AB

NordenPool AB är en tillverkande grossist och totalleverantör av pooler och pooltillbehör. Företaget är baserat på en egen fritt formbar modulbaserad poolkonstruktion som kan monteras av både slutkund och entrepenör. Konstruktionen är genomgående tillverkad i 2 mm tjock Magnelis och benämns NordenPoolen®. Alla delar till vår poolstomme tillverkas i Sverige.

NordenPool AB söker Återförsäljare

Just nu söker vi nu återförsäljare för våra produkter. I dagsläget fokuserar vi på Sverige och Norge. Du som återförsäljare får ett eget geografiska område där förfrågningar rörande ditt distrikt skickas direkt till dig.

Som vår återförsäljare får du full tillgång till våra inköpskanaler. Vi är bland annat exklusiv leverantör mot Nordiska privatmarknaden av Behncke GmbH, Fluvo/Schmalenberger GmbH och Starline Group B.V.

Ludwigs Pool och Badrum Bygg AB
Nettopool AB
NO - NordenPool - Trysil / Sälen
SE - NordenPool - Dalarna
SE - NordenPool - Sthlm/Gotland
SE - NordenPool - Varberg

Just nu för vi dialog med aktörer i:

Några av de varumärken där vi bär ensamrätt mot nordiska privatmarknaden är: aquaVision®, fluvo®, Luchs®, XANAS®, Cobra®, Monoblock® & Roldeck®. Vi arbetar tätt med tillverkande leverantörer och vi har egen branding på ett flertal produkter.

Det spelar ingen roll om du är på väg att öppna din första butik eller om du redan har en fungerande verksamhet. Vi erbjuder vår poolstomme i kombination med anpassade kompletta poolpaket. Du får även tillgång till de produkter vi äger rätten/ensamrätten att distirbuera. Vi marknadsför NordenPool primärt mot arkitekter och utvalda hustillverkare. Förfrågningar som ej är kopplade mot vår målgrupp vidarebefordras direkt till återförsäljare i aktuellt distrikt.

Vi erbjuder självklart säljstöd och support på alla våra produkter och genom oss får du tillgång till vår och våra leverantörers omfattande kunskap kring dimensionering av allt från rör och flöden till ljusberäkningar, vattenrening och skräddarsydda lösningar.

Med NordenPool kan du bygga i princip vilken sorts pool du än vill. Vårt utbyggbara modulsystem gör det enkelt att konstruera allt från en helt vanlig pool med soldäck, sittbänkar och trappor till mer komplicerade infinity- & spegellösningar med dolda lamellskydd och massagestationer.

Produktsortiment

NordenPool AB säljer enbart noggrant utvalda produkter av högre klass där kvalitet står i absolut fokus. Vi arbetar uteslutande med de ledande aktörerna och inovatörerna på marknaden för att säkerställa bästa tänkbara funktion, service och support.

Vårt produktsortiment innehåller allt du behöver för en komplett pool. Vi har allt från Pooltak, poolskydd och värmepumpar till ultramodern teknisk poolutrustning och automatik samt rostfria pooldetaljer av högsta kvalitet. Bland tillbehör finner du allt från poolrobotar till poolkemikalier och mätutrustning.

Våra Tjänster

NordenPool AB är en totalleverantör. Förutom att vi tillverkar vår egen poolstomme och monterar denna erbjuder vi en rad tjänster. Behöver du uppdatera någon del av din maskinutrustning, byta lampor, inlopp, breddavlopp eller byta liner så kan vi göra detta.

För varje enskilt projekt beräknar vi allt från ljussättning och vattendynamik till dimensionering av rörsystem och filteranläggning. Vill du inte byta befintligt rörsystem kan vi beräkna volymändringar för vattenmassor och flöden att passa de rör som redan finns utan att göra avkall på vattenkvalitet eller filterprestanda.

Miljön i fokus

Vi på NordenPool AB strävar alltid efter att våra kompletta poolsystem skall vara så miljövänliga som möjligt. Vi väljer våra produkter, leverantörer och systemkombinationer med stor omsorg där vi lägger störst vikt på livslängd i kombination med minsta möjliga klimatpåverkan. Vårt mål är att leverera komponenter som sällan eller aldrig behöver bytas ut, att den elektriskt tillförda energin är så låg som möjligt samt att de dagliga tillsatserna av kemiska produkter hålls på ett absolut minimum.

En kraftigt reduktion av kemikalier bidrar till ökad livslängd på hela anläggningen varpå effekten av hållbarhet förstärks.

Kontakt

NordenPool AB
Sörbo 120
SE-791 93 Falun, Sweden

+46 10 19 600 91

NordenPool AB är ett privat aktiebolag med ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar.

NordenPool AB är registrerat för F-Skatt och moms.

Org.nr: 559063-3953
Momsnr: SE559063395301
Bankgiro: 5119-5337

NordenPoolen® är registrerat av NordenPool AB.

AquaVision® är registrerat av Behncke GmbH.

Varukorg

loader