Ska du bygga pool, begär offert idag - NordenPool AB

En pool

Offertförfrågan

Funderar du på att bygga pool?

Ska du bygga pool, byta liner eller uppgradera/byta maskinell utrustning? Begär offert från oss idag så svarar vi inom 48 timmar på helgfri vardag.

bygga pool
Vår uppgift är att guida dig genom djungeln av alla tillval och tillbehör så du får rätt kombination av produkter från början.

Frågor eller Skrivkramp?

Om du har frågor eller rent av är allergisk mot att fylla i uppgifter på en hemsida är det bara att ringa oss. 010 – 19 600 10

INFO

TILL ORIENTERING

Säsongen 2019 måste tillhöra en av de mest hektiska inom poolvärlden i Europa någonsin. Till orientering har vi fulla kalendrar en längre tid framöver och arbetar nu nästan dygnet runt med att färdigställa våra projekt. Vi har därmed begränsade möjligheter att svara i telefon, på e-post och inte minst förfrågningar.

Årets oväntade efterfrågan har skapat svårigheter på flera plan men främst när det gäller leveranstider. Fabrikerna runt om hinner helt enkelt inte med att möta nuvarande efterfrågan. Just nu har vi mest problem att få tag i nog med Liner där vi av naturliga skäl prioriterar påbörjade projekt.

INFO

Varukorg

loader