Låt oss
Bygga
Renovera
Uppgradera
Övervaka
Realisera
din pool

Återförsäljare?

Nu söker vi återförsäljare i Sverige och Norge.

NordenPool ABNordenPool AB

Vi är en tillverkande grossist och totalleverantör av pooler, pooltillbehör och spabad. Företaget är baserat på en egen fritt formbar modulbaserad poolkonstruktion som kan monteras av både slutkund och entrepenör. Konstruktionen är genomgående tillverkad i 2 mm tjock Magnelis och benämns NordenPoolen®. Alla delar till vår poolstomme tillverkas i Sverige. NordenPoolen® kan användas till alla former och typer av pooler såsom nergrävd, delvis nergrävd på sluttande mark eller fritt stående pool. Det är i princip bara fantasin som sätter gränser för vad som är möjligt. Förutom vår poolstomme tillhandahåller vi kompletta paket med noggrant utvald utrustning.

Vår Ambition

Vi strävar efter att leverera bästa tänkbara kvalitet och service i alla led för att säkerställa att du som kund alltid blir nöjd. För oss är det självklart att en nöjd kund är en kund som upplever att han eller hon fått ett mervärde som överstiger investeringen.

Efter hand öppnar vi showroom på strategiska platser inom vårt säljområde. Hemsidan tillsammans med sociala medier blir vårt levande medium. Våra primära Sociala profiler finner du på Instagram och Facebook – Se till att NordenPool AB där!

Produktsortiment

NordenPool AB säljer enbart noggrant utvalda produkter av högre klass där kvalitet står i absolut fokus. Vi arbetar uteslutande med de ledande aktörerna och inovatörerna på marknaden för att säkerställa bästa tänkbara funktion, service och support. Vårt produktsortiment innehåller allt du behöver för en komplett pool. Vi har allt från Pooltak, poolskydd och värmepumpar till ultramodern teknisk poolutrustning och automatik samt rostfria pooldetaljer av högsta kvalitet. Bland tillbehör finner du allt från poolrobotar till poolkemikalier och mätutrustning.

Våra Tjänster

Vi är en totalleverantör. Förutom att vi tillverkar vår egen poolstomme och monterar denna erbjuder vi en rad tjänster. Behöver du uppdatera någon del av din maskinutrustning, byta lampor, inlopp, breddavlopp eller byta liner så kan vi göra detta. För varje enskilt projekt beräknar vi allt från ljussättning och vattendynamik till dimensionering av rörsystem och filteranläggning. Vill du inte byta befintligt rörsystem kan vi beräkna volymändringar för vattenmassor och flöden att passa de rör som redan finns utan att göra avkall på vattenkvalitet eller filterprestanda.

Miljön i fokus

Vi på NordenPool AB strävar alltid efter att våra kompletta poolsystem skall vara så miljövänliga som möjligt. Vi väljer våra produkter, leverantörer och systemkombinationer med stor omsorg där vi lägger störst vikt på livslängd i kombination med minsta möjliga klimatpåverkan. Vårt mål är att leverera komponenter som sällan eller aldrig behöver bytas ut, att den elektriskt tillförda energin är så låg som möjligt samt att de dagliga tillsatserna av kemiska produkter hålls på ett absolut minimum. En kraftigt reduktion av kemikalier bidrar till ökad livslängd på hela anläggningen varpå effekten av hållbarhet förstärks.

Kontakt

Fyll i formuläret med dina funderingar här nedan. Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare.

Varukorg

loader