RENOLIT ALKORPLAN

KÄNN SKILLNADEN

I vår strävan att göra varje pool unik skiftar vi fokus till produkter och lösningar som ligger utanför de traditionella ramarna.

Vår målsättning är att skapa bestående intryck, med känsla av lyx och kvalitet som går att ta på.

Platssvetsad Liner

I de fall en pool skall kläs med liner arbetar vi uteslutande med platssvetsning och armerade material med minst 1,5 mm tjocktlek. Detta innebär att våra montörer kommer hem till dig och tillverkar tätskiktet i poolen på plats.

Vår trupp Renolitutbildade linermontörer finns strategiskt representerade längs Västkusten, Östkusten och Mellansverige samt i Norge med Norden som arbetsområde. Vi erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som företag i hela Norden. Är du företagare ger vi även möjlighet att teckna B2B-avtal med oss.

Alkorplan Touch

Alkorplan 3000 Touch tillhör nya generationen liner och är unik i sitt slag. Detta är en armerad liner som är hela 2 mm tjock och har en naturtrogen struktur och levereras med 10 års garanti! Alkorplan Touch finns i 6 olika utföranden.

Alkorplan Ceramics

Alkorplan Ceramics är det absolut senaste från Renolit. Efter succén med Touch kommer nu uppföljaren Ceramics i samma koncept – 2 mm tjock armerad liner med naturtrogen struktur och 10 års garanti. Ceramics finns ännu i 4 utföranden och begränsad tillgänglighet är att förvänta under första året.

Pris & Information

Kontakta oss för prisförslag på liner till din pool. Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi dig så snart vi kan. Information som underlättar för oss är storlek på pool, om det är en ny/planerad pool eller befintlig där liner skall bytas, information om trappor samt om poolen har en speciell form.

Varukorg

loader